Фабрицио Романо охлади надеждите на феновете на Ливърпул за Килиан Мбапе


Фабрицио Романо охлади надеждите на феновете на Ливърпул за Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images/Guliver

3414 0

Бъдещето на един от най-добрите нападатели в света Килиан Мбапе остава загатка, на която отговор може да даде единствено французинът. Той обаче на този етап отказва да коментира бъдещето си на клубно ниво, тъй като е ангажиран с националния отбор на Франция на Европейското първенство по футбол.

Нападателят на Пари Сен Жермен е свързван предимно с трансфер в испанския колос Реал Мадрид, който изглежда като фаворит за привличането му. В медийното пространство почти не се спекулира с други клубове, които биха се намесили в битката за Мбапе. Според някои медийни публикации във Франция и Англия Ливърпул е потенциален клуб, който би могъл да "примами" Мбапе в отбора си.

В началото на месец март авторитетното британско издание The Times излезе с информация, че Мбапе предпочита трансфер в Ливърпул, тъй като харесва наставника на мърсисайдци Юрген Клоп. Двамата са в добри взаимоотношения и поддържат връзка. Спекулации, пращащи Мбапе в Ливърпул, се появиха на по-късен етап и в други авторитетни медии, сред които френското издание L'Equipe.

Тези информации ентусиазираха феновете на Ливърпул, които започнаха да се надяват, че Мбапе може да заиграе на "Анфийлд". Привърженик на "червените" дори откри сметка с дарения, за да доведе Мбапе в Ливърпул. Спекулациите за трансфер на Мбапе в Ливърпул обаче бяха разбити на пух и прах от авторитетния журналист Фабрицио Романо, набрал популярност с достоверните си източници за всякакви трансферни новини.

Спортният журналист е категоричен, че няма нищо между Мбапе и Ливърпул. Наскоро Фабрицио Романо също така коментира каква е ситуацията в Реал Мадрид и как вървят преговорите с Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички