Килиан Мбапе предпочита трансфер в Ливърпул


Килиан Мбапе предпочита трансфер в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1284 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе предпочита трансфер в английския шампион Ливърпул. Това твърди журналистът Дънкан Касълс, който пише за британското издание The Times. Според Касълс, ако Мбапе избере да играе във Висшата лига, то това определено ще бъде в отбора на Юрген Клоп.

"Мбапе се колебае между две първенства (Ла Лига и Висшата лига) за следваща стъпка в своята кариера. Ако той избере Висшата лига, ще премине в Ливърпул. Той харесва Манчестър Юнайтед, но предпочита да работи с Юрген Клоп в Ливърпул", каза Касълс пред Transfer Window Podcast.

Мбапе е усилено свързван с трансфер в испанския колос Реал Мадрид, като именно "белите" изглеждат фаворит за подписа на нападателя. Ливърпул обаче също се интересува от играча, като самият Юрген Клоп много харесва играта на французина.

Междувременно стана ясно, че ако Килиан Мбапе премине в Реал Мадрид, това ще сложи край на кариерата на друга звезда на "Бернабеу" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички