Евертън отказал да плати 5 милиона лири за Ерлинг Холанд преди 4 години, щял да играе за U23


Евертън отказал да плати 5 милиона лири за Ерлинг Холанд преди 4 години, щял да играе за U23
Снимка: Getty Images

1485 0

Уникални разкрития от Острова публикува изданието Daily Mail. Твърди се, че Евертън са отказали да платят 5 милиона лири за Ерлинг Холанд, когато той е бил едва на 18 години. 

Манчестър Сити отключиха освобождаващата му клауза от 51 милиона лири в началото на летния трансферен прозорец, но "карамелите" са могли да платят 5 пъти по-малко за услугите на норвежеца по времето, когато той е бил в Молде.

Дори евентуалният договор на футболиста щял да бъде за юношеския отбор на мърсисайдци, но от клуба са преценили, че исканата сума е твърде висока. 

Джо Андерсън, който е бивш кмет на Ливърпул призна, че е присъствал на преглеждане на видеа на младия футболист и е дал съгласието си, но от ръководството така и не са се решили да го вземат. 

В момента нападателят се намира в извънземна серия, невиждана във Висшата лига. Той вкара третия си поред домакински хеттрик в Манчестърското дерби, като освен това и даде две асистенции.

Трябва, обаче, да признаем, че Ерлинг Холанд едва ли щеше да се задържи в Евертън за дълго, но със сигурност "сините" щяха да изкарат много добри пари от неговия трансфер.

*Още интересни новини около Холанд и Манчестър Сити следете в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички