7 434 фена на Манчестър Юнайтед са предусетили какво ще им причини Ерлинг Холанд


7 434 фена на Манчестър Юнайтед са предусетили какво ще им причини Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images

1444 0

В неделя (2 октомври) Манчестър Сити вкара 6 гола на Манчестър Юнатед в градското дерби, а 3 от тях бяха дело на Ерлинг Холанд, който прибави и 2 асистенции на сметката си.

Изглежда, че една част от феновете на "червените дяволи" са предусещали какво ще се случи на "Етихад", съдейки по информацията, която страницата на популярната игра "Fantasy Premier League" сподели в профилите си в социалните мрежи...

Оказва се, че 7 434 потребители, които са привърженици на Юнайтед, не само са взели във въображаемия си състав Ерлинг Холанд, не само са му дали капитанската лента, която удвоява спечелените точки, но и са го избрали за т.нар. "троен капитан" (тоест - утрояване на точките), което може да се прави само веднъж през сезона!

22-годишният норвежец заработи общо 23 т. с представянето си (2 за минимум 67 минути в игра, по 4 за всеки гол, по 3 за всяка асистенция и 3 бонус). Това означава, че над 7 000 фенове на Юнайтед все пак имат някаква минимална утешителна награда, печелейки по 69 точки (3 х 23) от "звяра" Холанд.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Арсен Венгер посочи тримата играчи на Юнайтед, разочаровали най-много срещу Сити!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички