Евертън - Ливърпул по ТВ: В колко часа и къде да гледаме дербито?


Евертън - Ливърпул по ТВ: В колко часа и къде да гледаме дербито?
Снимка: Getty Images

1512 0

В днешния 3 септември Евертън посреща Ливърпул в голямото дерби на 6-ия кръг от английската Висша лига за сезон 2022/23!

Домакините не започнаха добре новата кампания и са на 17-то място с актив от едва три точки. Тимът на Юрген Клоп също имаше труден старт, но вече започна да навлиза в ритъм и се изкачи до шестата позиция с 8 пункта.

През миналия уикенд "карамелите" завършиха 1:1 като гост на Лийдс, а това бе второто им поредно равенство, след като при визитата на Брентфорд се получи същия резултат.

Ливърпул пък е в серия от две поредни победи - 9:0 срещу Борнемут и 2:1 срещу Нюкасъл (и двата мача се играха на "Анфийлд").

*През сезон 2021/22 Евертън загуби на два пъти от големия си противник - 1:4 у дома в 14-ия кръг и 0:2 като гост в 34-ия.

Двубоят на "Гудисън Парк" ще стартира в 14:30 ч. българско време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 2". Ако нямате възможност да го гледате - проследете развоя на мача Евертън - Ливърпул НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички