Бивш нападател на Ливърпул "спрегна" Де Бройне с мърсисайдци, белгиецът трябвало да помисли върху бъдещето си


Бивш нападател на Ливърпул "спрегна" Де Бройне с мърсисайдци, белгиецът трябвало да помисли върху бъдещето си
Снимка: Getty Images

2330 0

Бившият нападател на Ливърпул Стан Колимор направи интересни изказвания след европейския крах на Манчестър Сити, а акцентът падна върху вездесъщия Кевин де Бройне.

"Гражданите" успяха да пропилеят преднина от два гола за 120 секунди и така техният провал започна. В крайна сметка Реал Мадрид елиминира английския тим и за пореден сезон не успя да спечели Шампионска лига. 

Ветеранът вярва, че величието на "Анфийлд" би направило кариерата на белгиеца още по-специална. Именно провалът на "небесносините" е чудесен момент за равносметка на периода, прекаран на "Етихад", смята Колимор по адрес на звездата. Бившият мърсисаец напомни пред Daily Mirror, че още през лятото на 2020 година е казал на Кевин де Бройне, че трябва да стане част от Ливърпул.

"Разбира се, по това време коментарите бяха: Ха ха ха, защо би искал да отиде там", допълни бившият нападател.

"Е, тези, които се подиграваха, сега не се смеят и се чудя дали му е минало през ума, че може да е време за промяна. И след отпадането от Шампионската лига съм сигурен, че Де Бройне ще се оглежда и пита: "Останалите на моето ниво ли са? Ще ми помогнат ли да стигна до мястото, където трябва да бъда? Трябва ли да отида в клуб, който има нужната рутинност за успехи", продължи Колимор.

 "Ефективността му в най-големите мачове за клуба и страната е много слаба и, може би, е време да отиде в Ливърпул, Реал Мадрид, Барселона или Байерн Мюнхен. В клуб, който има шампионски манталитет. Жалко, че мърсисайдци нямат възможността да плащат заплатите, които си позволяват "гражданите", оплака се ветеранът. 

"Белгиецът, който е от семейство фенове на Ливърпул, се нуждае от промяната сега, за почне да прави разликата в мачовете", завърши Колимор.

Ето къде може да премине една от звездите на "гражданите"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички