Дейвид Бекъм се надява Кристиано Роналдо да остане на "Олд Трафорд"


Дейвид Бекъм се надява Кристиано Роналдо да остане на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images

1633 0

Спекулациите около бъдещето на суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо в последно време се засилиха. Мнозина смятат, че след идването на Ерик тен Хаг португалецът ще трябва да си търси нов отбор, но легенда на "червените дяволи" се надява на друг развой на събитията.

Бившият футболист Дейвид Бекъм даде интервю, в което каза, че се надява Роналдо да продължи да играе на "Олд Трафорд".

"Смятам, че той иска да остане в отбора. Всички знаем какво значи Юнайтед за него, когато е с червената фланелка той винаги се раздава на 100%", заяви Бекъм пред "Sky Sports".

"Това, което прави той на тази възраст е немислимо. Той ниже гол след гол. Силно се надявам да го гледам как бележи за Юнайтед и в следващите една-две години", допълни британеца.

Бившият футболист говори и за трудния сезон на Юнайтед.

"Краят на сезона е доста тежък, но въпреки това е краят - след него ще дойде нещо ново. Сигурен съм, че феновете се радват на този факт. Кампанията бе изпълнена с възходи и падения".

"Играчите дадоха всичко от себе си и подкрепата към отбора е невероятна. Бях на "Олд Трафорд" преди месеци и усетих атмосферата, нашите фенове са просто страхотни. Почитателите на никой отбор не преминаха през това, което нашите привърженици трябваше да изживеят. Предстои промяна за клуба, надявам се тя да ги зарадва", завърши Бекъм.

Полузащитникът бранеше цветовете на "червените дяволи" 11 години, в които спечели Висшата лига 6 пъти и триумфира в Шампионска лига през 1999 година, преди да поеме към Реал Мадрид. Днес Бекъм е световна знаменитост и се занимава с купища неща от спорт до мода.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Към кой футболист се е насочило ръководството на Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички