Ето кои са зимните цели на Челси след падането на трансферната забрана


Ето кои са зимните цели на Челси след падането на трансферната забрана
Снимка: Getty Images/Guliver

6608 0

Отборът на Челси получи страхотни новини в днешния ден, след като стана ясно, че след преразглеждане от Спортния арбитражен съд трансферното ембарго за „сините“ бе премахнато. При това положение от Челси ще имат право да привличат нови играчи по време на зимния трансферен прозорец.

Разбира се, новината бе приветствана и с няколко трансферни спекулации. Почти сигурно от „Стамфорд бридж“ през зимата ще си тръгнат ветераните Оливие Жиру и Педро Родригес. Франк Лампард вече изрази желанието си да привлече няколко нови футболисти, които да бъдат конкуренция на сегашните играчи в тима. Според медиите на Острова едно от имената в списъка е това на бившия играч на Челси Нейтън Аке. Настоящият футболист на Борнемут е твърд титуляр в защитата на „черешките“ и от клуба надали се биха разделили лесно с него.

Друго име, което се спряга за трансфер в Западен Лондон е това на нападателя на РБ Лайпциг Тимо Вернер, който би засилил конкуренцията в атака. Третият играч в трансферния списък на Челси е крилото на Кристъл Палас Уилфред Заха. Този трансфер изглежда доста вероятен, след като котдивоарецът неведжнъж изрази желанието си да напусне „Селхърст парк“. Муса Дембеле също попада в радара на Челси, но от Лион ще искат сериозна сума, за да се разделят с нападателя си.

Има и още две имена, които са желани от Франк Лампард, но те трудно биха акустирали на „Стамфорд бридж“ преди лятото. Първото е това на крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо, а кое е другото, може да видите тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички