Ерлинг Холанд вече е постигнал договорка с един от английските грандове


Ерлинг Холанд вече е постигнал договорка с един от английските грандове
Снимка: Getty Images

2166 0

Английският гранд Манчестър Сити има договорка да привлече Ерлинг Холанд през лятото от Борусия Дортмунд, съобщава "The Daily Mail".

Норвежкият национал е едно от най-желаните имена на трансферния пазар и много от водещите европейски грандове се интересуват от услугите му. Той има откупна клауза в размер на 63 милиона паунда в договора си с "жълто-черните" и изглежда сигурно, че ще си тръгне от германския клуб през лятото.

"Гражданите" от дълго време имат интерес към играча, подобно на отбори от ранга на Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Юнайтед и ПСЖ. Агентът на Холанд Мино Райола работи усилено за намирането на най-доброто решение за клиента си и според "The Daily Mail" Сити са на финалната права за подписване със стрелеца.

Според изданието, "източници в Германия близки до сделката са казали на "Sportsmail", че сега очакват 21-годишния футболист да избере да премине на "Етихад" от лятото. Те добавят, че личните условия са били обсъдени и рамката на договора е готова за подписване от шефовете на Сити".

*Освен трансферната сума се очакват и значителни бонуси, с които трансферът може да достигне 100 млн. паунда, но това не е отказало "гражданите", добавя "The Daily Mail".

Вижте още: Манчестър Сити е финализирал сделка за 17-годишно бразилско крило (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички