Ерик Тен Хаг ще харчи баснословни суми за трансфери в Манчестър Юнайтед


Ерик Тен Хаг ще харчи баснословни суми за трансфери в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1731 0

Манчестър Юнайтед ще предостави на новия мениджър Ерик Тен Хаг 120 милиона паунда за тотално прекрояване на състава това лято, съобщават английските медии.

От The Times твърдят, че нидерландецът иска да подсили отбора с крилото на Аякс Антъни, който е оценен на 55 млн. паунда. Споменава се името на полузащитника на Уест Хям Деклан Райс, но "чуковете" ще се разделят с него само срещу баснословната сума от над 100 млн.

Възможно е с продажбата на играчи "червените дяволи" да увеличат летния си бюджет за нови попълнения до 150 милиона паунда.

Няколко звезди, сред които Пол Погба и Единсон Кавани се очаква да напуснат като свободни агенти, тъй като договорите им изтичат, а няма предпоставки те да бъдат подновени.

Фланговият играч Антони Марсиал също най-вероятно ще бъде продаден. Манчестър Юнайтед иска да заздрави няколко позиции - от защитата до халфовата линия и атаката.

Въпреки плановете за сериозни разходи от клуба се надяват, че 52-годишният наставник ще съумее да подобри слабо представящите се фигури на отбора.

Ето какви бяха първите думи на Ерик Тен Хаг като мениджър на Манчестър Юнайтед.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички