Ерик тен Хаг разкри кога и как Манчестър Юнайтед ще започне да трупа успехи


Ерик тен Хаг разкри кога и как Манчестър Юнайтед ще започне да трупа успехи
Снимка: Getty Images

1665 0

Мениджърът на английския гранд Манчестър Юнатед - Ерик тен Хаг, направи доста интересна медийна изява, като сподели какво е нужно на неговия отбор, за да започне да трупа отличия възможно най-скоро.

Тен Хаг потвърди, че е говорил с изпълнителния директор на Юнайтед - Ричард Арнолд, за евентуални промени в йерархията и казва, че целите, към които в момента се стреми, няма да се променят с евентуални нови собственици.

"Говорихме за културата на отбора, целите и задачите, които искаме, и той потвърди, че няма да се промени. Ще бъде още по-добре, защото ще има повече пари за този проект", сподели нидерландецът пред SkySports.

"Моята информация е, че това ще бъде само нещо добро, защото ще има повече възможни инвестиции. Като погледнем конкуренцията във Висшата лига и всички отбори имат възможност да инвестират. Това е тежка конкуренция между седем или осем клуба", каза Тен Хаг.

Изглежда Тен Хаг е категоричен, че Юнайтед трябва да инвестира в повече нови играчи, с които да засили позициите не само във Висшата лига, но и в цяла Европа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ерик тен Хаг с интерес към национал на САЩ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички