Тен Хаг с важна информация за физическото и психическото състояние на звезда на Манчестър Юнайтед


Тен Хаг с важна информация за физическото и психическото състояние на звезда на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1213 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, даде важна информация за състоянието на своята звезда - Джейдън Санчо, който не се намира в добра форма.

Нидерландският специалист бе попитан дали Санчо ще играе в предстоящия мач на "дяволите" за Карабао Къп срещу Бърнли следващата седмица, а Тен Хаг бе категоричен, че британецът не е готов физически и психически да излезе на терена.

"Искаме да го върнем възможно най-бързо, но не мога да дам прогноза кога ще стане това. Понякога има обстоятелства с кондиция и настроение. Имаме спад в нивото на качеството и не може да се каже защо или какво го причинява. Точно това правим сега, за да се опитаме да го върнем там. Това е комбинация от физически и психически фактори", сподели Тен Хаг.

Санчо, който пропусна тренировъчния лагер на клуба в Испания миналата седмица, в момента работи по индивидуална програма в Нидерландия, където тренира сам в аматьорския клуб Росмален.

Санчо започна трудно престоя си на "Олд Трафорд" след трансфера му от Борусия Дортмунд миналото лято. Той дори беше оставен извън състава на Гарет Саутгейт от 26 човека за Световното първенство по футбол в Катар след загуба на форма.

22-годишният футболист не е играл за Юнайтед от 22 октомври, след като страдаше от заболяване, и в резултат на това пропусна последните им четири мача преди зимната пауза.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В Юнайтед се чудят как да се отърват от нежелан футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички