"Хората в Аржентина те мразят": Реакцията на Кристиано Роналдо го описва перфектно


"Хората в Аржентина те мразят": Реакцията на Кристиано Роналдо го описва перфектно
Снимка: Getty Images

2519 0

Кристиано Роналдо е бил принуден да чуе от първо лице мнението на хората в Аржентина за него. Всички са наясно за постоянното съперничество между португалеца и Лео Меси и изглежда, че това се приема много присърце в държавата на играча на ПСЖ.

Когато Роналдо е бил в Ювентус, Пауло Дибала съвсем откровено му е казал, че хората в Аржентина го мразят. Отговорът на португалеца обаче сам по себе си разкрива огромната му самоувереност.

През 2020 година Дибала разкрива пред сайта на националния отбор на Аржентина, че е останал приятно изненадан от Роналдо: „Той е много общителен и приятелски настроен както в съблекалнята, така и извън нея. Винаги е готов да говори и да те изслуша, което ме изненада“.

Аржентинецът разкрива, че веднъж директно е казал на португалеца какво смятат сънародниците му за него: „Виж, ако трябва да съм честен, в Аржентина малко те мразим. Заради твоята личност, начина ти на живот, но ти наистина ме изненада“.

Знам, че е така, но знам какъв съм, свикнал съм да ме критикуват за това“, е бил отговорът на Роналдо.

В момента Аржентина се подготвя за финала на Световното първенство в Катар, докато Португалия трябваше да се примири с отпадането си от турнира. Кристиано Роналдо и Манчестър Юнайтед разтрогнаха сключения между двете страни контракт по взаимно съгласие и в момента португалецът няма клубен отбор.

Манчестър Юнайтед обаче е намерил перфектния заместник на нападателя.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички