Ерик тен Хаг е "хвърлил око" на капитана на САЩ


Ерик тен Хаг е "хвърлил око" на капитана на САЩ
Снимка: Getty Images

1209 0

Манчестър Юнайтед има сериозен интерес към полузащитника на Лийдс Юнайтед – Тайлър Адамс. 23-годишният халф направи трансфер в Англия през юли от РБ Лайпциг и се представя отлично по английските терени до този момент.

Адамс беше капитан на САЩ по време на Мондиал 2022 и игра всяка една минута за янките в Катар преди тимът му да отпадне на осминафиналите от Нидерландия.

Според британската преса Ман Юнайтед са впечатлени от показаното до този момент от Адамс и възнамеряват да го вземат на „Олд Трафорд“ в бъдещето. TeamTalk пише обаче, че Лийдс директно е информирал „червените дяволи“, че няма никакъв шанс футболистът да бъде купен през януари и така Юнайтед ще трябва да чака най-рано до лятото.

Полузащитата не е първи приоритет за отбора, но през лятото може Фред да напусне и заради това Ерик тен Хаг гледа за негов заместник. Адамс стартира своята кариера в Ню Йорк Ред Булс, за който изиграва 74 мача преди да премине в Лайпциг през 2019-а годин.а

В 103-те си мача за „биковете“ той вкара два гола и подаде за четири попадения и до този момент не се е разписвал с екипа на Лийдс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички