Експерт с важна информация за звездата на Челси Мейсън Маунт! Няма да се хареса на феновете


Експерт с важна информация за звездата на Челси Мейсън Маунт! Няма да се хареса на феновете
Снимка: GettyImages

3230 0

Прочутият футболен експерт - Симон Филипс, сподели любопитна информация относно бъдещето на звездата на Челси - Мейсън Маунт, която едва ли ще се понрави на феновете на "сините".

Специалистът информира, че интересът към футболиста от Ливърпул е реален и сериозен. Освен това, той заяви, че лондончани така или иначе са принудени да се разделят с част от футболистите си.

"Фактът, че може да отиде при съперника им във Висшата лига Ливърпул може да предизвика лек гняв сред феновете на отбора. Клубът обаче е хванат в капана на нуждата да продава играчи поради многото купени такива. Трябва да балансират сметките си", коментира Филипс пред "Give Me Sport". 

Настоящият договор на Маунт с Челси изтича през лятото на 2024-а година. Информации разкриват, че преговорите между футболиста и клуба са в застой, докато Ливърпул се опитва да се възползва от ситуацията.

Твърди се, че Маунт желае поне да утрои заплатата си от 80 хиляди паунда седмично, ако Челси иска да го запази. До момента с лондончани той има на сметката си 192 мача, 33 гола и 37 асистенции. Самият Маунт не крие мислите си относно ситуацията на "Стамфорд Бридж"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички