СНИМКИ: Красавица с бронзова кожа ли проваля Мейсън Маунт в Катар, и не само?


СНИМКИ: Красавица с бронзова кожа ли проваля Мейсън Маунт в Катар, и не само?
Снимка: Instagram

2721 0

Халфът на Челси и Англия Мейсън Маунт на този етап няма с какво да запомни Световното първенство по футбол. Той не се представи на ниво в двата мача на "Трите лъва" в Катар, в които беше титуляр.

И двете срещи младата звезда не записа пълни 90 минути, а беше сменен от по-зрелия Джордан Хендерсън (срещу Уелс и Сенегал). И тъй като беше посредствен на терена, шансовете да играе в четвъртфинала срещу Франция изглеждат доста малки.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЕКЗОТИЧНАТА КЛОУИ ВИЖТЕ ТУК

Всъщност, Маунт като цяло не прави силен сезон, тъй като изявите му и във Висшата лига не са съпътствани с бляскаво представяне. Феновете започнаха да се питат какво не е наред с таланта на "сините", а едно от обясненията за това е личният му живот.

През октомври тази година той се раздели с модела Клоуи Уилинс-Уотс, с която бяха гаджета от 2017 година насам. Не стана ясно какво е наложило разлъката с екзотичната девойка, която се изявява и като певица на Острова, но е възможно това да е повлияло на играта на футболиста.

"Футболът е мой приоритет", каза халфът пред tatler.com, след като бе запитан дали е заедно с Уилинс-Уотс. А ето как и защо Франк Лебьоф разкритикува по-рано Маунт. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички