Ефект на доминото: Отменен мач на Тотнъм породи куп промени във Висшата лига


Ефект на доминото: Отменен мач на Тотнъм породи куп промени във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1328 0

Проблемът с коронавируса в отбора на Астън Вила породи няколко промени в програмата от английската Висша лига. Почти целият отбор на Вила е под изолация заради вируса, като тренировъчният комплекс на тима е затворен. Отборът излезе с младежите си срещу Ливърпул за ФА Къп при поражението с 1:4.

След като ситуацията в тима не се подобри, в Англия взеха решение следващият мач на отбора да бъде отменен. Той се явява срещу един от претендентите за челните места Тотнъм. Те трябваше да играят един срещу друг в сряда, 13 януари.

"Шпорите" все пак ще играят в този ден в мач от Висшата лига, но ще се изправят срещу Фулъм в отложен от 30 декември двубой. Това пък води и до още едно разместване - друг мач на "котиджърс".

Фулъм трябваше да играе в петък, 15 януари, срещу Челси от 19:30 часа българско време, но срещата бе изместена с един ден по-късно - в събота. И последното разместване - мачът между Астън Вила и Евертън няма да се състои в събота, 16 януари, а ден по-късно - в неделя.

Междувременно още един треньор от Висшата лига призова за прекратяване на първенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички