Джерард: Би било прекрасно, ако играех за Клоп

Стивън Джерард разкри, че би било прекрасно, ако е имал възможността да играе под ръководството на Юрген Клоп и призна, че е имал много колебания преди да напусне Ливърпул.

"Минаваха ми мисли относно напускането...Трябваше ли да остана в Ливърпул? Да преподпиша за още един сезон? Да, минаваха ми подобни мисли и се чудех дали съм направил правилния избор. Но аз взех своето решение. Изключително горд съм от кариерата си в Ливърпул и съм горд от развитието си в мениджърската професия.

Роби Фаулър разкри защо Юрген Клоп отказал да поеме Реал Мадрид

Бившият нападател на Ливърпул Роби Фаулър съобщи, че в миналото настоящият мениджър на тима - Юрген Клоп, е отказал да поеме Манчестър Юнайтед и ...

Искам да отдавам цялото си внимание и концентрация на това, да продължа да израствам и да се уча, за да видя докъде мога да достигна. Но, разбира се, винаги има такива моменти – представяйки си какво би било да остана в Ливърпул малко повече и да се засека с Юрген Клоп, като вероятно щях да получа по 10-15 минути от пейката. Разбира се, че това ми е минавало през ума – би било прекрасно, ако се беше случило“, завърши Стиви Джи.

Ливърпул е на осем точки пред втория Манчестър Сити в класирането на Висшата лига след перфектен старт на кампанията и грабна Шампионската лига с Клоп миналия сезон, като Джерард призна, че все още се чуди какво би било да играе за германеца, ако бе останал още един сезон в клуба.

Междувременно стана ясно, че турски гранд иска Стивън Джерард за треньор (повече по темата четете тук).

Още по темата

Please select answer!