Клоп: Не е изключено един ден да преговарям с Германия


Клоп: Не е изключено един ден да преговарям с Германия
Снимка: Getty Images/Guliver

1828 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е възможно един ден да преговаря за треньорския пост в националния отбор на Германия, но към днешна дата той се чувства напълно щастлив на "Анфийлд" и не мисли за подобно развитие на кариерата му.

 

Не мога да кажа кога ще оглавя националния отбор и дали изобщо това ще се случи изобщо. Нямам идея дали би ми харесало или не. В този момент съм щастлив в работата си като мениджър на Ливърпул.
Ако някога ръководството на националния отбор на Германия ме потърси по този въпрос, ние ще си поговорим. Но не и сега. Сега просто съм щастлив в Ливърпул",

"Не мога да кажа кога ще оглавя националния отбор и дали изобщо това ще се случи. Нямам идея дали би ми харесало или не. В този момент съм щастлив в работата си като мениджър на Ливърпул", отсече Клоп.

"Ако някога ръководството на националния отбор на Германия ме потърси по този въпрос, ние ще си поговорим. Но не и сега. Сега просто съм щастлив в Ливърпул", добави германецът, който спечели наградата за "Треньор на месеца" във Висшата лига.

Междувременно талант на Ливърпул беше наказан от ФА за подигравки срещу Хари Кейн (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички