Две седмици преди старта на Висшата лига: Централен защитник пробяга целия терен за красив гол (ВИДЕО)


Две седмици преди старта на Висшата лига: Централен защитник пробяга целия терен за красив гол (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1283 0

Наближава стартът на едно от най-интригуващите първенства - английската Висша лига. Остават около две седмици, докато то бъде подновено. А към момента тимовете от шампионата продължават да водят предсезонните си подготовки.

Неразделна част от тях са и летните приятелски срещи. Именно на такава футболист от Висшата лига се отчете с рядко срещано попадение. Става въпрос за централния бранител на Астън Вила Езри Конса.

Той пое топка малко пред собственото наказателно поле, след което се понесе напред. 25-годишният англичанин показа завидна скорост, както и добра физика, за да стигне чак до противниковото наказателно поле.

Конса влезе на скорост там, прицели се и отправи неспасям удар в горния ляв ъгъл на противниковия вратар. Попадението падна в 27-ата минута и чрез него авансът на Брентфорд бе стопен до 1:2. В края на частта бе заформен и пълен обрат, но през второто полувреме бе оформен и крайният резултат 3:3.

Трябва да се отбележи, че представянето на Конса все пак не бе безупречно. Именно централният защитник бе виновникът, за да открият "пчеличките" резултата. Той направи дузпа, реализирана от Брайън Мбемо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички