Унай Емери няма спирка! Астън Вила официално привлече френски национал от Байер Леверкузен


Унай Емери няма спирка! Астън Вила официално привлече френски национал от Байер Леверкузен
Снимка: Getty Images

5886 0

Отборът на Астън Вила осъществи поредния си трансферен удар. Тимът от Бирмингам обяви официално привличането на френския национал от Байер Леверкузен - Муса Диаби. 

Бирмингамци не разкриват трансферната сума, а според италианския журналист 24-годишното бързоного крило е подписало договор, който ще го задържи на "Вила Парк" в следващите 5 години. Диаби се превръща в третия нов в отбора на Унай Емери, след като първо бяха привлечени Юри Тилеманс от Лестър и Пау Торес от Виляреал.

Муса Диаби се появи на европейската сцена след страхотните си изяви с екипа на Байер Леверкузен. Младият французин също така си спечели и повиквателна от Дидие Дешан в отбора на "петлите".

Диаби е юноша на ПСЖ и има мачове за "Б" отбора на парижани. Той също така има период под наем в отбора на италианския Кротоне. Футболистът изпъква със своята универсалност, тъй като освен на двете крила, той може да води и атаката. 

През изминалата кампания той записа 48 мача за тима на Шаби Алонсо, в които вкара 14 попадения, а към тях добави и 11 асистенции. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Кейн е взел решение да не продължава договора си с Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички