Унай Емери няма спирка в Астън Вила: Набеляза трансферен провал на Милан


Унай Емери няма спирка в Астън Вила: Набеляза трансферен провал на Милан
Снимка: Getty Images

2442 0

Астън Вила продължава да изненадва с действията си на трансферния пазар. Неотдавна "виланите" представиха Пау Торес от Виляреал за свой футболист, а сега имат интерес към един от най-големите трансферни провали на италианския гранд Милан.

Според "Gazetta dello Sport" Астън Вила се интересува от 22-годишния белгийски халф - Шарл Де Кетеларе е предложил на Милан 25 милиона евро за услугите му. Това е по-ниска сума от исканите от Милан 30 милиона, но се съобщава, че "росонерите" биха се съгласили и на по-малко.

Де Ктеларе акостира на "Сан Сиро" през лятото на 2022 година, след като се отчете с 14 гола и седем асистенции в 33 мача в лигата. Той обаче не оправда платените 35 милиона евро и за общо 40 мача за Милан се отчете само с една асистенция.

Амбициите на Астън Вила

След като Унай Емери пое кормилото на бирмингамци, "виланите" бяха в своеобразен подем. Испанският специалист изкара най-доброто от своите играчи и успя да ги извади от "дупката", в която бяха дълбоко навлезли при Стивън Джерард. Астън Вила завърши на седмата позиция и през предстоящия сезон ще играе в Лигата на конференциите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мохамед Салах помага на сънародник да акостира в Ливърпул?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички