Легенда на Манчестър Юнайтед не се впечатли от Антони и го нарече клоун


Легенда на Манчестър Юнайтед не се впечатли от Антони и го нарече клоун
Снимка: Getty Images

2217 0

Във вечерта на 27 октомври Манчестър Юнайтед удари Шериф Тираспол с 3:0 в двубой от 5-ия кръг на груповата фаза в Лига Европа и събра актив от 12 точки на второто място в Група "Е".

Ако искат да завършат на първа позиция, футболистите на Ерик тен Хаг ще трябва да победят лидера Реал Сосиедад с два гола разлика в последния кръг (3 ноември), който има 15 точки на върха и си тръгна с 3 от "Олд Трафорд" след 1:0 на 8 септември.

Интересен момент от вчерашния мач срещу молдовците бе трикът на бразилеца Антони, който ентусиазира публиката с изпълнението си (ВИДЕО), но това се случи при резултат 0:0 в края на първото полувреме.

В коментар пред "BT Sport" легендата на "червените дяволи" Пол Скоулс изобщо не се впечатли от младока и го нарече "клоун":

"Дори не съм сигурен, че това е някакъв финт. Такова ли е? Това неговата запазена марка ли е? Мисля, че се нуждае от по-добра. Не знам какво ти носят тези умения. Той не направи нищо в мача. Ако водиш с 3-4 гола разлика, можеш и да си позволиш да направиш нещо подобно. Не мисля, че това е някакъв вид забавление за публиката. Това е просто да бъдеш клоун!", отсече 47-годишният англичанин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички