Дори и красивият гол на Жоао Феликс не отми едномесечния срам от Челси (ВИДЕО)


Дори и красивият гол на Жоао Феликс не отми едномесечния срам от Челси (ВИДЕО)
Снимка: Getty images

2582 0

Челси продължава да се движи изключително лошо в надпреварите, в които участва през настоящата кампания и дори да изглежда невероятно - възпитаниците на Греъм Потър не са побеждавали в рамките на повече от месец към 25-и февруари. 

По този начин последният успех на "сините" остава във Висшата лига на 15-и януари, когато на "Стамфорд Бридж" бива победен Кристал Палас с единственото попадение на Хавертц в 64-тата минута. 

Оттогава насам Челси се подсили с изключителни футболисти, а ситуацията пред столичния клуб по-скоро пое в трайна негативна посока след три поредни ремита във Висшата лига - срещу Ливърпул, Фулъм и Уест Хям, както и две последвали загуби. Те дойдоха при визитата на Борусия Дормунд в Шампионска лига и домакинството на Саутхямптън отново във Висшата лига.

Сгромолясването на "сините"

Още по-притеснителното е, че в рамките на въпросните пет двубоя възпитаниците на Греъм Потър вкараха едно единствено попадение и то дойде при столичното реми с Уест Хям, когато дошлият под наем Жоао Феликс вкара дебютното си попадение за "сините".

Португалецът може да бъде определен като "изкупителна жертва" за Челси, след като голяма част от потребителите в социалните мрежи определят попадението му като фаворит за "Гол на месеца", тъй като на практика други такива липсват.

Вижте до какви заплахи се е стигнало по адрес на Греъм Потър след слабите резултати на Челси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички