Треньорът на Челси Греъм Потър с тежки разкрития: Пожелаваха смърт на мен и на децата ми


Треньорът на Челси Греъм Потър с тежки разкрития: Пожелаваха смърт на мен и на децата ми
Снимка: Getty Images

1108 0

Старши треньорът на Челси - Греъм Потър, разкри по време на пресконференция преди дербито с Тотнъм (26 февруари, 15:30 часа), че е получавал някои неприятни имейли, в които ядосани фенове на "сините" са пожелавали смърт на него и на децата му!

"Ако отидеш на работа и някой те псува, не е особено приятно. Също и ако те определят като най-лошия човек в историята на клуба", заяви мениджърът, цитиран от "Fotmob" и допълни:

"Искам да успея тук. Небивалици са твърденията, че не ми пука. Отговорът ми на тях е - къде са доказателствата за това? Разбира се, няма да го позволя, но можете да попитате семейството ми как се развива животът ми напоследък. Изобщо не е приятно!".

"Получавал съм някои не особено хубави имейли, в които пожелаваха смърт на мен и на децата ми. Очевидно е, че страдаш и това те разстройва. Когато си насаме със семейството си показваш истинските си емоции. Никога не съм искал да бъда някой друг. Не искам да бъда фалшив. Давам най-доброто от себе си и ако най-доброто от мен не е достатъчно - окей, ще го приема", категоричен бе 47-годишният Греъм Потър. Неговият Челси е в серия от 4 поредни мача без победа в английската Висша лига и е чак на десето място в таблицата с актив от 31 точки.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Те са причината! Звездата на Челси Марк Кукурея разкри на какво се дължи кризата в клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички