Дори и без вратар за съперника, Нюкасъл записа първата си победа


Дори и без вратар за съперника, Нюкасъл записа първата си победа
Снимка: Getty/Gulliver images

2613 0

Нюкасъл отвърна на удара и спечели точка при визитата си на Брайтън, докато потенциалният нов мениджър на „свраките” Еди Хау наблюдаваше от трибуните.

С назначаването на Хау, което се очаква скоро, той бе седнал до Аманда Стейвъли, която е един от новите шефове в клуба и си позволи кратък проблясък от емоции, когато Айзък Хейдън изравни, след като дозасече подаване с глава на Киърън Кларк.

Въпреки това, в голяма част от мача, представянето на Нюкасъл само предупреди новия мениджър какво предизвикателство го очаква, който все още не е спечелил мач във Висшата лига през сезона.

Иначе, през първата част след намесата на ВАР домакините откриха резултата, след като Леандро Тросар бе точен от наказателен удар, след като именно той бе фаулиран от Кларк в наказателното поле. Брайтън доминираше игрово, но мениджърът Греъм Потър върна състава си по-назад, което му поднесе лоша шега и тимът погуби пълния комплект от точки.

Дори накрая тимът остана с човек по-малко, след като вратарят на отбора Роберт Санчес фаулира спринтиращия Калъм Уилсън, а на негово място на вратата застана Люис Дънк, но на бранителя не му се наложи да се намесва.

Равенството изравни Брайтън по точки с Манчестър Юнайтед, а тимът е шести зад „червените дяволи” със 17 точки, докато Нюкасъл е предпоследен с пет точки, колкото има и последният Норич Сити, който записа първата си победа в съботния ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички