Емери "обърна палачинката" - потвърди, че Нюкасъл има интерес към него


Емери "обърна палачинката" - потвърди, че Нюкасъл има интерес към него
Снимка: Getty Images

1276 0

Наставникът на Виляреал Унай Емери потвърди, че води преговори с новото ръководство на Нюкасъл за вакантния треньорски пост при "свраките", но за момента все още не е получил конкретна оферта.

Вчера медиите във Великобритания разкриха, че Емери е първи избор за мениджърския пост на "Сейнт Джеймсис Парк" и от началото на седмицата се водят разговори между двете страни.

На пресконференцията преди вчерашния мач с Йънг Бойс Емери отрече тази информация, но след победата с 2:0 над швейцарския тим призна, че е възможно да поеме английския тим.

"Има интерес от Нюкасъл, това е всичко. Все още няма оферта, която ще трябва да е отправена към мен и клуба. Няма нищо друго. Преди да кажа да или не, ще разговарям с клуба", коментира Емери след двубоя.

В същото време президентът на Виляреал Франсиско Ройг заяви, че вярва, че Емери ще остане начело на "жълтата подводница". "Сигурен съм, че той не мисли за друг клуб. Унай има договор с нас, а смисълът на договорите е да се изпълняват. Надяваме се, че този контракт ще бъде изпълнен докрай", каза Ройг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички