Стана ясно защо Унай Емери е отказал на Нюкасъл


Стана ясно защо Унай Емери е отказал на Нюкасъл
Снимка: Getty Images

1178 0

Унай Емери е отказал на Нюкасъл в последния момент. Самият наставник публикува статус в социалните мрежи, в които съобщи, че ще остане в настоящия си клуб Виляреал. Сделката се смяташе за сигурна, като новите собственици на "джордитата" бяха готови да платят неустойка от 7 милиона евро за услугите на треньора.

"Назависимо от шума в друга страна, в отношенията ми със семейство Роиг, управляващо Виляреал, и моите футболисти има максимална прозрачност. Това е главното. Виляреал е моят дом и аз на 100% вярвам в проекта. Горд съм, че съм заинтересовал топ отбор, но съм безумно щастлив в този клуб. Затова съобщиха на президента, че оставам", коментира Емери.

Според журналиста Гилем Балаге обаче испанският треньор не е одобрил факта, че саутдитските собственици нямат конкретна стратегия за развитието на Нюкасъл. "Свраките" все още нямат нов спортен директор и други важни технически ръководители. За нов треньор на Нюкасъл се спрягат още Еди Хау, Дженаро Гатузо, Пауло Фонсека, Франк Лампард и Люсиен Фавр.

Ето какво още каза Унай Емери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички