Бивш мениджър на Арсенал застава начело в Нюкасъл


Бивш мениджър на Арсенал застава начело в Нюкасъл
Снимка: Getty Images

1573 0

Унай Емери е новият фаворит за мениджърския пост в Нюкасъл, след като двете страни вече са в напреднал етап на преговорите помежду си, съобщава "Скай Спортс". Според информацията новите босове на "свраките" са разговаряли с Емери в последните 48 часа и изглежда много вероятно да се стигне до договорка в близките дни.

Към момента 49-годишният испански специалист е начело на Виляреал, като Нюкасъл ще трябва да плати неустойка на испанския клуб в порядъка на 5 милиона паунда.

Вчера Емери бе запитан за интереса на Нюкасъл по време на своята пресконференция преди мача с Йънг Бойс от Шампионската лига, но той отрече да има подобна информация. Според Скай преговорите между двете страни ще продължат в сряда.

Емери вече има опит във Висшата лига, след като води Арсенал в периода 2018-19, но без особен успех. Испанецът все пак стигна до финала на Лига Европа с "артилеристите", като той е печелил втория по сила европейски клубен турнир цели четири пъти със Севиля и Виляреал.

Към момента Нюкасъл временно е воден от Греъм Джоунс, след като новите собственици уволниха Стив Брус. Появиха се информации, че мениджър на "свраките" може да стане легендата на Челси Джон Тери (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички