Магуайър към Тен Хаг: Заслужавам нещо по-добро от Уест Хем


Магуайър към Тен Хаг: Заслужавам нещо по-добро от Уест Хем
Снимка: Getty Images

4697 0

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър не е съгласен да играе за Уест Хем. Той предпочита да премине в по-голям клуб, след като напусне "червените дяволи", пише "The Times".

Тази седмица манчестърският гранд е отхвърлил оферта за 20 милиона паунда от "чуковете" за бившия си капитан. По-рано шампионът в Лига на конференциите не успя да вземе защитника под наем.

Магуайър загуби не само титулярното си място в Манчестър Юнайтед, но и капитанската лента. Това кара Уест Хем да вярва, че може да го привлече и работи усилено в тази насока.

Според изданието обаче защитникът е казал на своя мениджър Ерик тен Хаг, че не смята Уест Хем за достатъчно добър за себе си. През новия сезон тимът, който го иска, ще играе в Лига Европа, а "червените дяволи" ще участват в Шампионска лига.

Магуайър е готов да остане в Юнайтед, освен ако не получи по-съблазнително предложение. Той обаче трудно ще разчита да получава другаде заплатата, която взима на "Олд Трафорд", а именно 200 000 паунда на седмица. А ето какво е казал Магуайър на новия капитан - Бруно Фернандеш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички