Джо Коул: Рос Баркли може да донесе трофеи на Челси


Джо Коул: Рос Баркли може да донесе трофеи на Челси
Снимка: Gulliver/GettyImages

2464 0

Бившият играч на Челси Джо Коул смята, че Рос Баркли може да бъде наследника на Франк Лампард в тима. Коул определи Баркли като играч от световна класа и е на мнение, че английският национал може да помогне на клуба да спечели трофеи по начина, по който Лампард го правеше като активен футболист.

26-годишният футболист започна да навлиза във форма в последните срещи на тима и взе участие в 7 от последните 8 мача на Челси, като се изяви по впечатляващ начин при успеха срещу Ливърпул за ФА Къп с 2:0 в началото на март. „Рос се подобри. Той е играч от световна класа. Аз съм голям фен на Рос Баркли. Винаги съм бил“ сподели Джо Коул пред ‘Daily Star’. „За него се говори много по-малко, отколкото за Джак Грийлиш, Джеймс Мадисън или Мейсън Маунт. Но той свърши чудесна работа за Челси. Последните два мача срещу Ливърпул и Евертън той беше брилянтен.“

„Винаги съм смятал, че той е топ играч и мисля, че той ще бъде част от Челси много-много години. Сега въпросът пред Рос е дали той може да продължи да прави това, дали може да бъде играчът, който да изведе Челси до трофеите, както го правеше неговият мениджър? Мисля, че може“, сподели Джо Коул.

А ето кога се очаква да бъде подновена надпреварата в Английската Висша лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички