Джон Тери посъветва Челси кой играч трябва да привлече


Джон Тери посъветва Челси кой играч трябва да привлече
Снимка: Gulliver/GettyImages

2159 0

Легендата на Челси Джон Тери посъветва лондончани кой играч трябва да привлекат, ако искат да са изцяло конкурентни на останалите отбори. Това е младото крило на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо . 19-годишният английски национал прави страхотен сезон в Бундеслигата, като до момента има 14 гола и 15 асистенции в германското първенство през кампанията.

"Санчо е един от най-добрите млади футболисти в света в момента, така че ще бъде страхотно допълнение към състава на Челси. Младите играчи там показаха своя потенциал. Преди началото на сезона говорихме за Тами Ейбрахам и Мейсън Маунт и те наистина показаха на какво са способни", коментира Тери.

Той похвали бившия си съотборник Франк Лампард, който в момента е начело на лондончани. "Още в началото казахме, че няма по-добър човек от Лампс за тази работа. Заедно с асистента Джоди Морис те са хора, които познават младите играчи в клуба и могат да работят с тях. Вече видяхме Ейбрахам, Маунт, Били Гилмор, Рийс Джеймс, има толкова много положителни неща през този сезон. Мисля, че всеки фен на Челси иска да вижда това - младите играчи от новото поколение да играят за първия отбор", допълни бившият централен защитник. Междувременно Тери отвя всички в предизвикателството с тоалетна хартия - вижте ВИДЕО.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички