Джейми Карагър отсече: Мохамед Салах правеше същия фурор като Холанд в първия си сезон с Ливърпул


Джейми Карагър отсече: Мохамед Салах правеше същия фурор като Холанд в първия си сезон с Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1135 0

Великият бранител на Ливърпул - Джейми Карагър, направи доста интересно изказване, с което си позволи да сравни доминацията на Ерлинг Холанд през този сезон с тази на Мохамед Салах в първата му кампания за мърсисайдци.

"В момента нямам проблем с Мо Салах. Много хора гледат позицията, на която той играе, и според мен това е проблемът, че в момента не бележи толкова често? Така че ще бъде интересно да видим дали ролята му ще се промени", сподели Карагър за "Sky Sports".

"В същото време не мисля, че Клоп е променил ролята му толкова крайно, но той не влиза в толкова опасни позиции. Хората поставят под въпрос Мо Салах, защото той е поставил подобни стандарти, но нека не забравяме, че той правше същия фурор като Холанд през първи си сезон в Ливърпул", каза още британецът.

Много футболни фенове критикуват египтянинът за лошия му старт на сезона. В типичния си стил обаче Салах затвори устите на критиците си, нанизвайки най-бързия хеттрик в историята на Шампионска лига срещу Рейнджърс. Във форма или не 30-годишният футболист винаги попада в сметките на Юрген Клоп и е неизменна част от неговата селекция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички