Димитър Бербатов не побърза да отпише Манчестър Юнайтед и се изказа за играта на Кристиано Роналдо


Димитър Бербатов не побърза да отпише Манчестър Юнайтед и се изказа за играта на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

2652 0

Димитър Бербатов вярва, че Манчестър Юнайтед все още има шанс да се класира в Топ 4 и да спечели "билет" за сезон 2022/23 в Шампионска лига, но признава, че е наложително "червените дяволи" да подобрят играта си нападение, за да вкарват голове. Тимът на Ралф Рангник допусна поражение с 0:1 от Евертън през уикенда и е отбелязал само едно попадение в последните три мача, когато Фред изравни срещу Лестър на "Олд Трафорд".

Българинът се присъедини към Дани Уебър, Уес Браун и журналиста от "Times" Пол Хърст в тазседмичния епизод на "Дебата", воден от Стюарт Гарднър, и направи премерен анализ на настоящата ситуация в клуба:

"Е, беше труден сезон, това е сигурно. Тази загуба срещу Евертън допълнително усложни нещата, но шансът все още е налице, въпреки че Тотнъм води в борбата за Топ 4. До края на сезона, както сме ставали свидетели в миналото, нищо не се знае. Така че все още се надявам Юнайтед да се съберат и да се класират сред първите четири. Искам да гледам Юнайтед в Шампионската лига, където им е мястото", каза Бербатов и допълни:

"Кристиано Роналдо все още може да вкарва голове и съм доволен от всичко, което прави досега. Антъни Еланга се появява на сцената и той е страхотен талант. Надявам се Маркъс Рашфорд да успее да намери опора и да влезе във формата, която знаем, че притежава. Той може да бележи голове и да тероризира защитниците".

"Мога да се съглася, че не вкарваме достатъчно голове, за да спечелим мачовете. Ясно си спомням и Уес Браун може да ме подкрепи тук, когато побеждавахме с 1:0, 1:0, 1:0 и това беше достатъчно, за да вземем трите точки. За съжаление, това не се случва в момента и поради това страдаме", добави Димитър Бербатов.

Вижте още

Обрат! БФС все пак ще проведе Конгрес на 20 май - ето причината

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички