Тотнъм намаля с 20% заплатите на всички служители в клуба


Тотнъм намаля с 20% заплатите на всички служители в клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

1170 0

Отборът на Тотнъм е намалил с 20 процента заплатите на служителите в клуба за месеците април и май. Президентът на „шпорите“ Даниел Леви призова футболистите и треньорите да направят същото нещо.

Продължават да се провеждат разговори между Висшата лига, отборите и Асоциацията на професионалните футболисти във връзка с намаляването на заплатите и справянето с финансово нестабилната ситуация по време на липсата на футбол заради пандемията от коронавирус. През миналия месец Даниел Леви сподели, че кризата ще повлияе на дългосрочната финансова стабилност на Тотнъм, като предупреди, че много големи и малки отбори ще имат затруднения да останат на футболната карта след кризата със заболяването. 58-годишният бизнесмен подкрепи превантивните мерки на правителството на Великобритания.

Президентът на Спърс добави, че футболът не може да продължи и да съществува в „отделен балон“, докато има опасности за живота на всички хора по света заради разпространението на COVID-19. А ето коя звезда на Тотнъм намекна за напускане на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички