Бербатов: Санчо изобщо не трябва да мисли дали да премине в Юнайтед, а направо да го стори


Бербатов: Санчо изобщо не трябва да мисли дали да премине в Юнайтед, а направо да го стори
Снимка: Getty Images/Gulliver

5206 0

Бившият играч на Манчестър Юнайтед и един от най-знатните български футболисти - Димитър Бербатов, обясни защо желаният от редица европейски грандове Джейдън Санчо изобщо не трябва да се колебае дали да премине в "червените дяволи", а направо да го стори.

"Много се изговори относно трансфер на Санчо в Манчестър Юнайтед, но в неговия случай той няма какво да му мисли. Разбира се, че трябва да премине - първо, че е англичанин, второ, че когато Юнайтед те иска, няма как да откажеш" - сподели Бербатов пред "betfair".

"Казвал съм го и преди - той притежава качествата, скоростта, головете и асистенциите, за да играе за Манчестър Юнайтед. Сигурен съм, че иска да продължи развитието си и в английския национален отбор, а ако дойде в Юнайтед, Гарет Саутгейт със сигурност ще го наблюдава по-често" - допълни доводите си българинът.

Бербатов го посъветва още, ако ще осъществява трансфер, то да е в клуб, в който е сигурен, че ще играе редовно, както е случаят с Манчестър Юнайтед. Освен това, ако ще излиза от Германия, е по-добре да се завърне в Англия - родната му страна, и да играе в първенство като Висшата лига.

Защо Джейдън Санчо е един от най-желаните млади футболисти и по какъв начин се явява толкова ценен?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички