Дейвид Мойс: Защо Уест Хям да не завърши в топ 4 във Висшата лига?


Дейвид Мойс: Защо Уест Хям да не завърши в топ 4 във Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1182 0

Мениджърът на Уест Хям Дейвид Мойс обяви, че отборът му ще се бори за класиране в топ 4 на Висшата лига и участие в Шампионската лига през следващия сезон. Вчера "чуковете" записаха 14-та си победа от началото на кампанията след 2:0 срещу Лийдс у дома и остават само на две точки от четвъртия Челси, като са изиграли мач по-малко от "сините".

"Справяме се много добре до момента, сезонът ни е добър, но може да бъде страхотен. Това е целта ни, да имаме страхотен сезон. Ако завършим на сегашната си позиция, ще можем да кажем, че сме имали добра година. Когато излязохме от топ 4, бях разочарован. Не казвам, че ще завършим в топ 4, но защо да не се опитаме да се задържим там и да видим какво можем да направим. Всяка позиция в горната половина на таблицата ще е добро представяне за Уест Хям", коментира Мойс след успеха над Лийдс.

Лондончани не са завършвали в топ 4 на първенството от 1986 година насам, а само два пъти в последните 14 сезона са постигали повече от 14 победи в рамките на една кампания, като сега успяха да стигнат до тази бройка в едва 27 мача. Амбиции за топ 4 има и Карло Анчелоти и неговият Евертън (вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички