Манчестър Сити не успя да победи във втори пореден мач от Висшата лига, завършвайки наравно с Лийдс


Манчестър Сити не успя да победи във втори пореден мач от Висшата лига, завършвайки наравно с Лийдс
Снимка: Getty Images/Guliver

1928 0

Манчестър Сити не успя да победи във втори пореден мач от английската Висша лига, след като завърши наравно 1:1 с новака в елита - Лийдс. Липсата на централен нападател се отразява на футболистите на Пеп Гуардиола, които създават много положения, но така и не могат да ги реализират.

Манчестър Сити поведе в резултата в 17-ата минута, когато Рахийм Стърлинг получи подаване от новото попълнение Феран Торес. Англичанинът навлезе добре навътре, след което отправи неспасяем удар, за да открие резултата.

"Гражданите" пропиляха немалко положения, което им изигра лоша шега, защото в 59-ата минута резултатът бе изравнен. Домакините изпълниха центриране от ъглов удар, Едерсон излезе неразчетено, от което се възползва Родриго, който изравни. До края на двубоя гостите не спираха да атакуват в търсене на победата, но тя така и не дойде.

Предстои прекъсване за изиграване на мачовете на националните отбори, след което Сити приема у дома Арсенал на 17 септември. След паузата пък Лийдс приема у дома Уулвърхемптън на 19 септември.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички