Безумие? Барселона с нова оферта за Ерик Гарсия, но този път... по-ниска


Безумие? Барселона с нова оферта за Ерик Гарсия, но този път... по-ниска
Снимка: Getty Images/Guliver

1458 0

На пръв поглед необясним ход са предприели от Барселона в желанието си да привлекат своя юноша - младият защитник на Манчестър Сити Ерик Гарсия. А с това изглежда и приключват шансовете на каталунците да го привлекат, въпреки че Роналд Куман призна, че го желае в тима си.

От Барселона първо отправили оферта от 8 милиона евро + още 2 милиона евро под формата на бонуси. "Гражданите" обаче отказали, като държат на 30 милиона евро. Сега каталунците отправили нова оферта, но този път на по-ниска стойност - 5 милиона евро + бонуси, с които обаче сумата не достига 10-те милиоа евро от миналото предложение, информира Marca.

В Манчестър Сити не искат да се разделят с Гарсия и са уверени, че ако не го продадат сега, ще успеят да го убедят да преподпише, тъй като настоящият му договор с "гражданите" изтича през лятото на 2021 година. А Пол Погба навива играч на Барселона да подпише с Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички