Суарес отново избухна срещу Барселона: Искаха да ни разделят с Меси


Суарес отново избухна срещу Барселона: Искаха да ни разделят с Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

2907 0

Луис Суарес смята, че ръководството на Барселона умишлено е искало да го раздели със суперзвездата на отбора Лионел Меси. Уругвайският нападател за пореден път индиректно нападна шефовете на "Камп Ноу", като призна, че е приел много тежко начина, по който са се отнесли с него.

"Имаше доста противоречиви неща в позицията на клуба. Ако проблемът беше финансов, щях да потърся някакво разрешение. Ако пък беше спортно-технически, бих разбрал. Но така и не стана пределно ясно защо взеха това решение", заяви Суарес пред ESPN.

"Според мен искаха да ме разделят с Лионел Меси. Може би са били ядосани, че двамата имахме толкова добри взаимоотношения. Вероятно те не са желали двамата да бъдем толкова време заедно. Може би са искали да накарат Лео ще започне да играе повече с останалите си съотборници", коментира уругваецът. 

Относно желанието на Меси да напусне Барселона, Суарес коментира, че клубът е трябвало да го пусне. "Вероятно има възможност той да премине в друг отбор. Но пък ако се чувства щастлив и дойде ново ръководство в Барселона, той може да поиска да остане", каза Суарес.

"Ако вкарам гол срещу Барса, няма да полудея от радост, но със сигурност ще посоча едно определено място", каза Суарес, очевидно визирайки ложата, където стои президента Бартомеу и неговите колеги. "Това, което от Барса сториха на мен, нарани както мен, така и семейството ми", обясни уругваецът.

"В продължение на 10 дни знаех какво предстои да се случи и чак тогава Куман ми се обади, за да ме информира, че няма да разчита на мен. Значи това е било решено много преди този разговор, но се чакаше той да ми го съобщи", заяви Суарес, който твърди, че е разбрал от медиите, че ще бъде изгонен от Барселона.

Наскоро Лео Меси на практика се помири с ръководството на Барселона, като обяви, че поема отговорност за грешките си (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички