Даниел Леви реже от бюджета за трансфери на Моуриньо


Даниел Леви реже от бюджета за трансфери на Моуриньо
Снимка: Getty Images/Gulliver

1576 0

Президентът на Тотнъм Даниел Леви заяви, че сумата, която от тима ще отделят за летни трансфери може много да намалее, ако „шпорите“ не се класират за Шампионска лига през следващия сезон. Равенството 1:1 с Бърнли в събота означава, че тимът на Жозе Моуриньо заема 8-мото място в класирането във Висшата лига, на 7 точки зад 4-тия Челси и на 4 зад 5-тия Манчестър Юнайтед.

„Шпорите“ непрестанно участват в Шампионската лига през последните 4 сезона, но са на прага на отпадане в осминафиналната фаза, като трябва да наваксат пасив от 0:1 при гостуването си на РБ Лайпциг утре вечер. Моуриньо отказа възможността да прави големи промени в тима през лятото, но има желание да изгради по-балансиран отбор, който да се справи дори при криза с контузени играчи, подобна на тази в тима в момента. Президентът на отбора Даниел Леви е споделил, че бюджетът на тима за следващата кампания зависи пряко от участието на отбора в Шампионската лига. Британският бизнесмен допълни, че през последните 4 години отборът е похарчил 200 милиона паунда за нови футболисти, но така и не е успял да спечели трофей.

Надеждите на Тотнъм за финиширане в местата, които дават право на участие в Шампионската лига удариха на камък с контузиите на Хари Кейн и Хюн-Мин Сон. Даниел Леви заяви, че от клуба са били крайно разочаровани от факта, че не са успели да вземат нов нападател през януари месец. А ето кой футболист на Тотнъм стана обект на критиките на Моуриньо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички