ВИДЕО: С Моуриньо никога не е скучно, намери как да се пошегува със забрана заради коронавируса


ВИДЕО: С Моуриньо никога не е скучно, намери как да се пошегува със забрана заради коронавируса
Снимка: Guliver/GettyImages

2469 0

Жозе Моуриньо винаги е знаел как да привлече вниманието  и пресконференцията преди сблъсъка на Тотнъм с Бърнли не направи изключение. Двата тима ще се изправят един срещу друг в двубой от 29-ия кръг на Висшата лига.

Точно след влизането си в залата за пресконференция Моуриньо бе посрещнат от репортер, който протегна ръка към него, но португалецът не подаде своята. Секунди по-късно той го поздрави с лакти, а после с усмивка подаде ръка на журналиста. Това изглежда, че е отговор на забраната във Висшата лига за ръкостискане преди двубоите заради върлуващия коронавирус.

"Шпорите" са седми в таблицата на Висшата лига, като отстъпиха в последните си четири срещи във всички турнири, включително и загубата след изпълнение на дузпи от Норич, и са изправени пред място извън топ 4 в края на сезона. Въпреки това, португалският специалист е оптимист, че съставът му може да обърне нещата в своя полза независимо от проблемите с контузии. Нападателите Хари Кейн (адуктор), Хюн Мин Сон (счупена ръка) и полузащитникът Муса Сисоко (коляно) са в лазарета, но вратарят Юго Лорис се възстанови от травма в слабините и поднови тренировки. А в какъв скандал се забърка Ерик Дайър точно след отпадането от Норич - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички