Моуриньо критикува играчите си и в Тотнъм, нападна рекордна покупка


Моуриньо критикува играчите си и в Тотнъм, нападна рекордна покупка
Снимка: Getty Images/Gulliver

1305 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разкритикува остро рекордната покупка на "шпорите" Танги Ндомбеле след равенството 1:1 с Бърнли на "Търф Моор" снощи. Лондончани записаха пети пореден мач без победа във всички турнири, а Моуриньо извади Ндомбеле и Оливър Скип от игра още на почивката, когато тимът му изоставаше в резултата.

"Очаквах играчите, които не са уморени, да дадат повече на отбора. Някои трябва да разберат, че това е Висшата лига. Надявам се Ндомбеле да използва всяка минута на терена, за да опознава Висшата лига и да се подобрява. Много фантастични играчи имат проблеми при първия си сезон в ново първенство поради различни причини", коментира Моуриньо след мача.

"Той е футболист със страхотен талант и трябва да знае, че от него се очаква много повече. Не мога да продължавам да му давам възможности за изява, защото отборът е по-важен от отделните играчи. Играчите трябва да са на терена като последствие от работата си и представянето си",допълни португалецът.

Както е известно, точката на Тотнъм донесе Деле Али с гол през втората част. В игра на почивката Моуриньо пусна Лукас Моура и Джовани Ло Селсо. "Класата на Лукас и Ло Селсо направи разликата. През второто полувреме се представихме много по-добре. Проблемът не бе допуснатият гол, а това, че играчите в центъра се криеха и не искаха топката. Това ни принуждаваше да използваме дълги топки", допълни Специалния. Да се оплаква от играчите си Моуриньо практикуваше и в Манчестър Юнайтед. Това обаче му спечели критика от легендата Рио Фърдинанд. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички