Бербатов за кризата в Тотнъм: Моуриньо просто... остарява


Бербатов за кризата в Тотнъм: Моуриньо просто... остарява
Снимка: Facebook

3415 0

Бившата звезда на Тотнъм Димитър Бербатов направи малко странно изказване за настоящия мениджър на "шпорите" Жозе Моуриньо. Португалецът замени Маурисио Почетино на "Тотнъм Хотспър стейдиъм" и успя да вдигне тима, но в последно време резултатите на лондончани не са добри. Във Висшата лига Тотнъм е в серия от 2 загуби, като допусна поражение и в първия осминафинал в Шампионска лига срещу РБ Лайпциг.

Заради лошите резултати в медиите започна да се говори за уволнението на португалския специалист, но Бербатов смята, че опитният треньор заслужава кредит на доверие. Според българина, случващото се с Моуриньо показва, че той просто остарява.

"Моуриньо вече е под съмнение, но мисля, че трябва да го подкрепим. Клубът не го е взел, без да вярва, че той може да промени ситуацията. Моуриньо ми напомня на последния етап на Фъргюсън, който преживях. Той е по-спокоен на терена. Всички остаряваме и се променяме, това сега се случва с Моуриньо", заяви Бербатов за Betfair. А кой според него може да запълни нишата, която ще остане след пенсионирането на Меси и Роналдо вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички