Даниел Джеймс посочи изненадващ играч от Манчестър Юнайтед за своя герой от дете


Даниел Джеймс посочи изненадващ играч от Манчестър Юнайтед за своя герой от дете
Снимка: Getty Images/Guliver

1845 0

Бързоногият атакуващ футболист на Манчестър Юнайтед - Даниел Джеймс, направи любопитно признание. Уелсецът заяви, че любимият му играч още от дете е съотборникът му при "червените дяволи" Хуан Мата, като допълни, че го предпочита пред мегазвездата на световния футбол Лионел Меси.

"Всеки избира за свой идол Лионел Меси, но аз ще предпочета и избера Хуан Мата. Той е някой, на когото винаги съм се възхищавал. Мисля, че когато го срещнах за първи път... бе малко странно за мен. Да израстваш като дете и да се възхищаваш толкова на даден човек и в следващия момент да играеш с него на терена, но и да се разбирате не само на терена, а и извън него." - започна 22-годишният футболист.

"Той е човек, който ме вдъхновява много. Когато пристигнах за първи път, той седна до мен в съблекалнята и ми каза: "Знам, че това за теб е голям трансфер, ако има нещо - ето номера ми, винаги съм насреща, ако искаш да поговорим за нещо". Това, очевидно, бе страхотен момент за мен" - завърши Джеймс. А кой нападател от Лига 1 набеляза Манчестър Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички