Манчестър Юнайтед набеляза нападател от Лига 1


Манчестър Юнайтед набеляза нападател от Лига 1
Снимка: Gulliver/GettyImages

1464 0

Отборът на Манчестър Юнайтед е в търсене на ново попълнение за атаката на тима и изглежда, че са се спряли на конкретен футболист. „Червените дяволи“ ще опитат да привлекат нападателя на Олимпик Лион Муса Дембеле през лятото.

Според ‘Machester Evening News’ Дембеле е следен от ръководството на Юнайтед от известно време. Реализаторът предизвика интереса на редица европейски грандове, след като успя да вкара 16 гола в 27 шампионатни срещи през тази кампания. След като Френската Лига 1 бе прекратена по-рано през тази седмица обаче, стана ясно, че Олимпик Лион няма да играе в Шампионската лига през следващата кампания, тъй като отборът заемаше 7-мото място в класирането. Това допълнително засилва спекулациите за евентуално напускане на Дембеле през лятото. 23-годишният нападател се вписва в новата стратегия на „червените дяволи“ за привличане на млади футболисти, а допълнителна роля може да изиграе фактът, че той вече има опит на Острова, след като премина през школата на Фулъм.

Дембеле е оставил добри впечатления у ръководството на Манчестър Юнайтед, но финалното решение ще бъде взето от треньора Оле Гунар Солскяер. Друг от нападателите, които са следени от „Олд Трафорд“, е Тимо Вернер, а от тима имат опцията да вземат за постоянно и Одион Игало. А ето какъв проблем се откри пред Юнайтед за привличането на друга от трансферните им цели.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички