19-годишният син на Дейвид Бекъм - Ромео, стана милионер след мегасделка (СНИМКА)


19-годишният син на Дейвид Бекъм - Ромео, стана милионер след мегасделка (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Gulliver

11410 0

Едно от децата на Дейвид Бекъм - Ромео, вече е милионер, след като подписа дългосрочна сделка с "Пума". 19-годишният Ромео играе към момента за Форт Лодърдейл, който е вторият отбор на Интер Маями, който е собственост на неговия баща.

Ромео подписа сделка за 1,2 милиона паунда, за да стане новото лице на "Пума" и да носи техните продукти на терена. Припомняме, че неговият татко Дейвид подписа доживотна сделка с "Адидас" през 2003 година.

"Ромео получи 1,2 милиона паунда за сделката, за да стане новото глобално лице на "Пума". Той е най-богатият от децата на Дейвид Бекъм вече и като татко си върви по звезден път. Той се труди много усърдно и гони успехите.

Сделката с "Пума" вероятно ще стане много дългосрочна. Както Дейвид работи с "Адидас" за над 20 години, вероятно това ще стори и Ромео с "Пума" - споделят източници на "Сън" пред изданието. А как Дейвид Бекъм предизвика смях на свой гръб заради коледна СНИМКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички