Собствениците на Челси наложили стриктна забрана за трансфер на Деклан Райс


Собствениците на Челси наложили стриктна забрана за трансфер на Деклан Райс
Снимка: Getty Images

1860 0

Новата американска управа, която ръководи Челси изненада всички с крупните суми, които инвестира в клуба за привличането на нови и талантливи играчи. Интересното е, че "сините" бяха един от основните фаворити за подписа на Деклан Райс, но и така не се опитаха да се преборят с Арсенал.

Правилото на Тод Боели

На различни етапи при мениджърите Греъм Потър и легендата на "сините" Франк Лампард изглеждаше почти предначертано, че лондончани ще се опитат да привлекат Райс, който е израснал в академията на клуба като тийнейджър.

Английският национал обаче никога не е бил опция за Челси това лято. Според "The ​​Telegraph", въпреки възможността на "сините" да платят повече, за да осигурят най-добрите млади играчи в Европа, йерархията на Челси, и по конкретно Тод Боели - са наложили "вето" за този трансфер, тъй като американският бизнесмен е бил на мнението, че не трябва да се дават толкова много пари само защото Райс е футболист от Острова.

Трансферната сага с Деклан Райс бе много интересна през изминалото лято. Първоначално Манчестър Сити бе отправил оферта за опорния полузащитник, която обаче бе отхвърлена от Уест Хям.

Веднага след това "гражданите" се оттеглиха от битката за анлгийския национал и тя бе спечелена от Арсенал, който превърна Райс в най-скъпия футболист от Острова, осигурявайки си услугите му за малко над 110 милиона паунда.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Разкриха "суровата" истина за навик на Еден Азар в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички