Чудо на чудесата: Джейми Карагър призна, че е сгрешил за ас на Манчестър Юнайтед


Чудо на чудесата: Джейми Карагър призна, че е сгрешил за ас на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

6034 0

Легендата на Ливърпул и настоящ анализатор за популярната медия Sky Sports - Джейми Карагър, призна, че е сгрешил в преценката си за защитника на Манчестър Юнайтед - Лисандро Мартинес. Експертът oпредели аржентинеца като "специален играч".

В началото на настоящата кампания Карагър бе загрижен, че ниският ръст на бранителя няма да помогне за развитието му във Висшата лига. Мартинес обаче не спира да впечатлява с изявите си и накара легендарният британски защитник бързо да смени мнението си за него.

"Лисандро Мартинес е брилянтен. С подобен ръст и да играеш като централен защитник на подобно ниво, очевидно трябва да си специален играч", каза Карагър.

"Той е голяма част от отбора на Манчестър Юнайтед. Имаше мач, който гледах преди няколко седмици и той беше резерва, но това не му попречи да се включи в празненствата на тима. Убеден съм, че влиянието му в съблекалнята също е огромно", добави легендарният защитник.

Освен отличните си представяния на клубно ниво, Мартинес бе невероятен и за Аржентина на Мондиал 2022 в Катар. Той бе ключова част от отбора на Лионел Скалони, който се добра по изключително драматичен начин до златните медали в Близкия Изток.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Отказана оферта за големи пари е накарала Каземиро да се озове на "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички