Ливърпул и Манчестър Юнайтед отново влизат в спор! Този път за...спортен директор?


Ливърпул и Манчестър Юнайтед отново влизат в спор! Този път за...спортен директор?
Снимка: Снимки: Getty / Колаж: SportLive

2527 0

Два от грандовете на английския футбол - Ливърпул и Манчестър Юнайтед, за пореден път влизат в спор за подписа на желан и от двата клуба човек. Сега обаче те ще се състезават в привличането на спортния директор Пол Мишел.

Двата клуба определено изостават в качеството на работа по високите етажи спрямо свои съперници като Манчестър Сити и Челси. Те виждат подобрение, което стартира именно с подписа на специалиста, който в момента работи в Монако.

Информация на "FootballTransfers" разкрива, че 41-годишният Мишел няма желание да поднови изтичащия си договор с "червено-бели" и гледа към завръщане в родината си Англия. Главната цел пред него, разбира се, е тим от Висшата лига.

Като най-вероятни опции медиите във Франция определят именно Ливърпул и Манчестър Юнайтед. По-голяма нужда от възможностите му имат на "Анфийлд", където настоящият директор Хулиан Уорд обяви оттеглянето си в края на сезона.

Юнайтед от своя страна назначиха на поста Джон Мърт през 2021-а година. Ръководството на клуба обаче винаги е показвало уважение към Мишел, който пожъна успехи с Тотнъм и Саутхямптън неотдавна. Той доведе на "светците" Садио Мане за сумата от едва 10 млн. паунда, както и Хюн-мин Сон на "шпорите" за 22 млн. паунда - две от суперзвездите на английския елит в последните сезони.

Ето за подписа на кой футболист мърсисайдци спорят с още два клуба от Висшата лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички